Egyedi megjelenés – lenyűgöző tartalom

A 2010-es évek elején néhányan, fiatal egyetemisták, már nem annyira fiatal marketingesek és hazai művészek – minden korosztályból – összeálltunk, hogy formabontó megoldásokkal, új színnel járuljunk hozzá a hazai rendezvények megjelenéséhez. Számtalan hazai és külföldi szórakoztató és kultúrális eseményen vettünk részt, hol egyszerű kiállítóként, hol szervezőként az ötlet kitalálásától a standépítésen át a teljeskörű marketingig.

Az ENTER ’98 Stúdióval együttműködve megszerveztünk művészeti kiállításokat, képregényes rendezvényeket az esztergomi Királyi Vártól a tatai Várig, megjelentünk könyvtárakban és iskolákban Nagykanizsától Budapestig, a párizsi Art Maniak Galériától a brüsszeli Balassi Intézetig. 2018-ban útjára indítottuk az Első Nemzetközi Történelmi Képregénytalálkozót a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumában.

Látványos standokkal vettünk részt a Bécsi és Los Angeles-i COMIC CON-okon, a Nemzetközi Könyvfesztiválon Budapesten és Brüsszelben, valamint Európa második legnagyobb képregényfesztiválján, a Brussels Comic Strip Festival-on.

Pavilonjaink és kiállításaink egyedi jellegét a történelmi relikviák, a modern látványos grafikai elemek és a leginnovatívabb Augmented reality technológiák ötvözete jellemzi.

2017-ben a marketingszolgáltatással foglalkozó részlegünk mellett házon belül létrehoztuk a Képes Krónikák Kiadót, mely a Királyok és keresztek történelmi képregénysorozat mellett francia comix-ok, mint például Farkas Lajos Korcsmáros-díjas rajzoló Megváltás sorozata megjelentetését és teljes körű marketingjét is végzi.

Legnagyobb sikerünk a Királyok és keresztek brand felépítése, nemzetközi ismertségének megteremtése. Büszkén mondhatjuk, hogy a Királyok és keresztek az első magyar történelmi képregény, amely megjelent a francia, belga, holland, német és osztrák piacon is!

2019-ben létrehoztuk saját könyvkiadónkat, a Képes Krónikák Kiadót. Évente 3-4 könyvet, elsősorban történelmi képregényeket jelentetünk meg. A nemzetközileg is nagysikerű Királyok és keresztek-sorozat mellett külföldi kiadók ismert képregényeit is elhozzuk Magyarországra, mint például a Delcourt-Soleil kiadó Rédemption sorozata, vagy a Glénat Conan válogatása.

Rendezvény- és kiállításszervezés

Kreatív és marketinges csapatunkkal vállaljuk művészeti témájú rendezvények, kiállítások megszervezését. Az elmúlt években számtalan nemzetközi és hazai rendezvényen jelentünk meg szervezőként illetve kiállítóként.

Art management szolgáltatások

Feltörekvő fiatal művészek számára nyújtunk segítséget hazai és külföldi megjelenések, kiállítások, bemutatók megszervezésében, könyveik, műveik publikálásában itthon és külföldön, valamint művészeti ügynöki tevékenységgel segítjük őket az ismertség felé vezető úton.