Királyok és keresztek 1. rész: Voluntas Tua – NEM RENDELHETŐ

Királyok és keresztek 1. rész: Voluntas Tua – NEM RENDELHETŐ

3 500 Ft

Elfogyott

SAJNOS ELFOGYOTT! AZ UTOLSÓ 20 DARAB CSAK TELJES CSOMAGBAN RENDELHETŐ

Az Úr 1030.-dik esztendeje, valahol a Mosoni-lápon, a Magyar Királyság területén…

Elfogyott

Cikkszám: K3H2 Kategória:

Leírás

SAJNOS KIFOGYTUNK BELŐLE!!

Az Úr 1030.-dik esztendeje, valahol a Mosoni-lápon, a Magyar Királyság területén…

A dicső Német-római Birodalom fényes páncélú lovagjai végleg beleragadtak az ingoványba. Talán mégsem kellett volna felrúgni a harminc éve tartó békét a magyarokkal néhány koszos, határmenti faluért. De azt már a dicső II. Konrád császár mégsem hagyhatta szó nélkül, hogy István magyar király bejelentette igényét a Bajor Hercegség trónjára, felesége, Bajor Gizella jogán. A legnagyobb európai uralkodó seregeivel betört a Magyar Királyságba, hogy behódoltassa elszemtelenedett szomszédját. De a háború nem alakult a németek tervei szerint.

A Királyok és keresztek egy történelmi tényeken alapuló, kalandos, izgalmas történetet mesél el színpompás képekben és egyedi módon archaizáló, de a mai ember számára is olvasható szöveggel.

A gyönyörű kidolgozású, látványos csatajelenetekről olyan történelmi személyiségek elevenednek meg, mint Imre herceg, a magyar trónörökös varég testőrsége élén, Pietro di Orseolo, a száműzött olasz nemes velencei lovagjaival és Tonuzoba, a nyakas besenyő törzsfő.

A kiadványhoz ingyenes mobil-applikáció is tartozik, melyből számtalan további érdekesség is megismerhető a magyar könnyűlovasságról, a német lovagokról, a szereplőkről és a helyszínekről. Használati útmutató a www.kiralyokeskeresztek.hu/app oldalon.

Cím

Go to Top